Home Inele din aur
Inele din aur
Inele din aur PDF Imprimare Email
Inele din aur
Scris de claudia   
Miercuri, 29 Septembrie 2010 13:45Aurul este unul din metalele pretioase care s-a facut remarcat prin frumusetea lui si prin prin faptul ca a rezistat cu succes in topul celor mai folosite metale pentru confectionarea bijuteriilor. Omul a intuit inca de la inceput ca are aptitudini artsitice pe care le poate dezvolta si in acest fel a descoperit bijuteriile. Printre cele mai populare bijuterii se numara inelul. Acesta are o semnificatie simbolica multipla.Un inel concentreaza traditia, vechimea si legatura spirituala dintre doua fiinte. Dintotdeauna inelele simbolizeaza dragostea intre doi oamenii, inelul de logodna si verighetele fiind legatura in plan material dintre indragostiti. Inelul reprezinta marturia celui indragostit ca dragostea lui este reala.
Primele inele aparute pe piata in societatea noastra actuala sunt celebrele inele din aur. Aceste inele din aur se numara printre preferintele clientilor nu doar datorita frumusetii metalului, ci si datorita proprietatilor acestuia, aurul fiind printre putinele metale care nu provoaca iritatii si alergii la nivelul pielii.
In multiple cazuri, barbatii prefera sa achizitioneze inele din aur pentru ca acest metal confera o anumita eleganta si se poate asorta la diverse tinute. Femeile prefera sa poarte inele din aur pentru ca acestea le confera un aer tineresc si vesel si le ofera o nota de originalitate indiferent de situatie, aceste inele din aur putand fi purtate la cumparaturi, la o ocazie speciala, la servici sau in concediu indiferent de mediul unde acestea isi petrec timpul.
Unele inele din aur sunt preferate si pentru ca pretul, in comparatie cu alte metale de valoare desi este mai putin accesibil poate recuperate in timp si nu-si pierde valoarea. Oferta diversa de inele de logodna include un numar mare de inele din aur si pentru ca multe persoane din ziua de astazi prefera aurul ca material in locul argintului sau platinei.
Din colectia de verighete existente pe piata, tinerii isi pot alege inele din aur cu modele superbe. In antichitate, tinerii indragostiti foloseau inele din aur pentru a-si face public angajamentul. Aceste inele din aur simbolizau fundamentul relatiei lor, ca si inelul, dragostea lor era fara inceput si fara sfarsit.
 


Sondaje

Ce bijuterie de aur porti acum?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com